Veiligheidslaarzen

9 oktober 2024
De donkere maanden staan weer voor de deur. Naast gezellige avonden op de bank, brengt dit ook een weersverandering met zich mee. Regen, kou en gladheid door ijzel of sneeuw liggen op de loer.

Als je buiten werkt dan krijg je daar hoe dan ook mee te maken. Bereid je voor op wat komen gaat met de veiligheidslaarzen van EMMA Safety Footwear. Onze professionals brachten deze lijn uit, speciaal voor iedereen die dag in dag uit de elementen trotseert en in uitdagende omstandigheden werkt. Want weer of geen weer, veiligheid en comfort gaan boven alles!

Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Alle buitenwerkers weten het; met de juiste outfit blijf je warm en droog. Datzelfde geldt voor je schoeisel. Een dikke voering biedt uitkomst bij extreme kou en hoge, waterdichte schoenen houden je droog in natte omstandigheden. Daarom ontwikkelde EMMA Safety Footwear een lijn veiligheidslaarzen. Geschikt voor dagelijks gebruik en met dezelfde beschermende eigenschappen als een goede veiligheidsschoen. Maar dan lekker hoog. Ideaal voor in de herfst en winter! En geschikt voor gebruik in diverse sectoren. Want of je nu op een boorplatform staat, door het bos struint, een veld met kool rooit, stratenmaker bent of op een bouwplaats werkt; feit is dat je buiten bent en moet dealen met het weer.
   

Voordelen van veiligheidslaarzen
De unieke eigenschappen van EMMA’s veiligheidslaarzen:

  • Waterafstotend of waterdicht
    Een van de grootste voordelen van onze veiligheidslaarzen is dat ze waterafstotend of waterdicht zijn. Dit betekent dat je voeten altijd droog blijven, zelfs na urenlang door modderige plassen lopen of tijdens een flinke regenbui.
     
  • Hoog model
    De veiligheidslaarzen van EMMA Safety Footwear hebben een hoge snit. Lekker warm in de winter! Maar de hoogte heeft nog meer voordelen. Zo ben je extra beschermt tegen uitstekende takken, grove rotsen of scherpe voorwerpen én ervaar je meer steun rondom je enkels. Dat verminderd vermoeidheid en helpt blessures te voorkomen. Want zeker op een oneffen terrein, is het verzwikken van je enkel zo gebeurt.
  • Verkrijgbaar met verschillende voeringen
    Ook in het najaar en de winter, kun je nog genieten van prachtige, zonnige dagen. Dan zijn onze veiligheidslaarzen met Hydro-Tec® voering ideaal. Ademend en vochtafvoerend, zodat nare geurtjes geen kans krijgen en je -ook na een lange werkdag- nog frisse voeten hebt. Daalt de temperatuur? Dan zijn onze gevoerde laarzen een absolute must! De voering van 100% schapenwol houdt warmte binnen en zorgt ervoor dat je geen koude voeten krijgt. Heerlijk comfortabel bij vorst! Doordat EMMA Safety Footwear verschillende voeringen gebruikt, zijn de veiligheidslaarzen dus in alle weersomstandigheden te gebruiken.
  • Makkelijk aan en uit te doen
    Onze veiligheidslaarzen hebben geen veters; ideaal voor professionals die hun schoenen regelmatig wisselen. Aan- en uittrekken gebeurt namelijk snel en makkelijk!  
  • Optimale bescherming
    De veiligheidslaarzen uit de collectie van EMMA Safety Footwear zijn allemaal S3 gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidsstandaard voor werkschoenen. De laarzen hebben een stalen neus om je voeten te beschermen tegen vallende voorwerpen en een antislip zool voor extra grip en stabiliteit. Met deze veiligheidslaarzen sta jij stevig én zijn je voeten -ook in een risicovolle werkomgeving- volledig beschermd.

ONZE TOP 4 VEILIGHEIDSLAARZEN  

Klaar voor het najaar!

Ben jij overtuigd en wil je nog voor het slechte weer écht losbarst veiligheidslaarzen aanschaffen? Dit is onze top 4!

Mento
Mento is tot wel vier uur waterafstotend, ideaal voor grof werk in de buitenlucht! Deze bruine laars biedt optimale bescherming voor je voeten: de dubbellaags PU-zool is versterkt met een stalen plaat, het bovenwerk is gemaakt van volnerf leer en de laars bevat een stalen neus. En door de Hydro-Tec® antibacteriële binnenzool blijven je voeten de hele dag door fris.

Merula
De Merula is klimaatneutraal gecertificeerd en gevoerd met schapenwol. Warm en comfortabel dus! Deze veiligheidslaars is ontworpen om water af te stoten, waardoor je onder alle weersomstandigheden droge voeten houdt. Met de veerkrachtige Gripforce® Easy Twist zool voor extra stabiliteit is dit een laars waarmee je dag in dag uit de elementen trotseert!

Mendoza
Onverwoestbaar en urenlang waterdicht; onze Mendoza is gemaakt om te presteren bij zware buitenklussen in uitdagende weersomstandigheden. Deze werklaars bevat de geavanceerde Hydro-Tec® techniek met waterdicht membraam, die vocht afvoert en ademt. Daardoor gaan je voeten niet broeien. Droge voeten dus, zelfs na een lange werkdag!

Galus
Een laars die nergens voor terugdeinst; dat is de Galus! Met een nitril zool bestand tegen extreme hitte én een bontvoering om snijdende kou te doorstaan. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld de bouw- of chemiesector. Gemaakt van natuurlijke materialen zoals een bovenwerk van volnerf leer en een voering van 100% schapenvacht. Uniek in zijn soort door de ritssluiting aan de zijkant.